korfbol savez srbije
Ministarstvo omladine i sporta

Sajam sporta 2018

Put uspeha

U Beogradu će od 23. do 25. novembra 2018. godine biti održan sada već tradicionalan Sajam sporta pod sloganom “Put uspeha” u organizaciji Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije i Sportskog saveza Srbije.
Objavljeno: ponedeljak, 19. novembar, 2018.
Na Beogradskom sajmu u Halama 1 i 1A, publici će se predstaviti pored organizatora i Ministarstvo odbrane Republike Srbije, Pokrajnski sekretarijat za sport i omladinu, Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda, Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije, Antidoping agencija Republike Srbije, Olimpijski komitet Srbije, Paraolimpijski komitet Srbije, visokoškolske institucije kao i više od 100 teritorijalnih sportskih saveza, 89 nacionalnih granskih saveza, sedam sportskih udruženja i mnogi izlagači sportske opreme, rekvizita, suplemenata, pehara i medalja…

Hala 1a je rezervisana za 13. Nacionalni seminar Sportskog saveza Srbije, ali i mnogobrojna predavanja, panel diskusije i radionice Antidoping agencije Republike Srbije i Olimpijskog komiteta Srbije.

Ulaz na Sajam je besplatan, pa koristimo ovu priliku da pozovemo sve sportiste, ljubitelje sporta, decu i mlade, njihove roditelje i nastavnike da svojim prisustvom uveličaju ovu izvanrednu manifestaciju.

Kompletan i detaljan  program Sajma možete videti na veb sajtu Sportskog saveza Srbije